112 Kort: Autobrand op de Donderseweg in Norg.

Norg – Zondagmiddag om 17:05 uur werd de brandweer van Norg gealarmeerd voor een autobrand op de Donderseweg in Norg. Onderweg werd medegedeeld dat het zou gaan om een voertuig op een parkeerterrein van Staatsbosbeheer aan de Donderseweg. Ter plaatse bleek een Skoda te branden bij het rechter voorwiel. Door onbekende reden was de wagen in brand geraakt. De brandweer had het vuur met één straal hoge druk snel onder controle. De politie heeft de wagen laten afslepen voor onderzoek, aangezien brandstichting niet wordt uitgesloten. Na een half uur kon de brandweer terug keren naar de kazerne.

Foto’s: © Arnaud Poelman www.brandweernorg.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *