Bestelbusje door brand verwoest

Rolde/Balloërveld- Dinsdagmiddag om 15.20 uur gingen de pagers van de brandweer Rolde voor een autobrand op het Visvliet. Ter plaatse bleek een bestelbus aan de voorzijde volledig te branden. Een voorbijganger had nog geprobeerd om met een brandblusser de vlammen te lijf te gaan maar kwam al snel tot de conclusie dat dit waarschijnlijk geen zin had.

De brandweer ging gelijk na aankomst de vlammen te lijf met een hogedrukstraal, hierna was de brand ook snel onder controle. De bestuurder had even gestopt om van het Balloërveld te genieten en bij het wegrijden vatte de auto vlam. De inzittenden konden zichzelf snel in veiligheid brengen. De bestelbus die speciaal was omgebouwd voor het vervoer van hun gehandicapte zoon werd door de brand totaal verwoest. De schade is dan ook behoorlijk. Berger Hamstra uit Tynaarlo sleepte het voertuig af.

Foto’s: P.Koene & H.Huizinga © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *