BMW richt ravage aan

Yde – de Punt- Aan het eind van donderdagmiddag heeft er een ongeval plaats gevonden op de A28 ter hoogte van afslag de Punt richting Groningen. Een getuige die door dit ongeval schade aan zijn auto heeft opgelopen verklaarde dat de BMW met hoge snelheid over de vluchtstrook aan het inhalen was. De getuige zegt dat de BMW een klapband gehad moet hebben. De ravage was dusdanig groot dat het motorblok en de neus van de BMW volledig weg waren. Over de schade van de auto van de getuige is nog niets bekend en zal verder onderzocht worden.

De politie doet onderzoek om de oorzaak van het ongeval te achterhalen.

Foto’s M.Druppers © 112eelde.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *