112 Kort: Schuurbrand in Oranje snel geblust.

Oranje – De brandweerkorps van Smilde werd zondagavond om 20:45 uur gealarmeerd voor een schuurbrand in Oranje. Ter plaatse bleek daadwerkelijk achter de desbetreffende woning een schuur in brand te staan. De brandweer zette direct twee hogedruk stralen in om de brand te blussen. De brand is vermoedelijk ontstaan door gebruik van een electromotor. De aanwezige politie moest bij aankomst enkele omwonende tot bedaren brengen. Hierbij zou een politie agent mogelijk een klap hebben gekregen. Hierdoor werd assistentie gevraagd van andere agenten in de omgeving, waardoor in totaal zeven agenten aanwezig waren. De politie heeft de man aangehouden in verband met mogelijke mishandeling. De verdachte is net als de bewoner van het adres overgebracht naar het politiebureau waar verder onderzoek zal plaatsvinden.

Foto’s: R.Koene © Compact Media

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *