112 Kort: Schoorsteenbrand aan de Grootveenweg in Norg

Norg – Donderdagmiddag om 13:50 uur werden de brandweerposten van Norg en Roden en de hoogwerker van brandweer Assen gealarmeerd voor een schoorsteenbrand aan de Grootveenweg 5 in Norg. De brandweer van Norg kwam met twee voertuigen ter plaatse, enkele tijd later gevold door de brandweer van Roden en Assen. Omdat Norg voldoende manschappen op de been kon brengen, kon post Roden terug keren. Er bleek een kleine brand te woeden in de schoorsteen van het pand. Deze was snel onder controle. Met behulp van de hoogwerker kon de schoorsteen van bovenaf worden geveegd met de ramoneur. Er kwam redelijk wat troep naar beneden. Nadat de pijp was ontdaan van alle roet en resten kon de brandweer terug keren naar de kazerne.

Foto’s: René Coenrady (www.brandweernorg.nl)

 

 

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *