Gaslekkage Jagerspad in Smilde

Smilde – Donderdagavond werd het korps van Smilde even na 20:30 uur gealarmeerd voor een gaslekkage aan de Jagerspad in Smilde. Bij aankomst van het korps werden er metingen verricht in de desbetreffende straat. Ter hoogte van enkele parkeerplaatsen bleek daadwerkelijk een gaslek te bevinden. De omgeving van de lekkage werd afgezet door de brandweer, waarna het wachten was op de energie maatschappij. De leiding is middels een graafmachine blootgelegd,waarna hij gedicht kon worden door de medewerkers van Enexis.

De brandweer keerde even voor 22:00 uur tergu naar de kazerne.

Foto’s: R.Koene © Compact Media

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *