Peperdure Nissan GTR in de sloot.

Assen – Zondagavond even voor 18:00 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een verkeersongeval op De Haar te hoogte van de TT Hall. Volgens de melding betrof het een ongeval waarbij een voertuig tegen een boom was gereden.

Bij aankomst van de brandweer van Assen bleek echter een peperdure Nissan GTR sportwagen van de weg te zijn geraakt waarna het voertuig een bruggetje heeft geraakt en de auto in de sloot tot stilstand is gekomen. De inzittenden waren afkomstig van het TT Circuit waar een race weekend was gehouden. De Engelse bestuurder van de Nissan GTR is met hoge snelheid de macht over zijn voertuig verloren. De twee inzittenden mogen van een geluk spreken dat zij er met lichte verwondingen er vanaf kwamen. De gealarmeerde Mobiel Medisch Team hoefde niet in actie te komen.

De bestuurder van de Nissan is voor controle naar het Wilhelmina Ziekenhuis in Assen  overgebracht. De Nissan GTR met engels kenteken is door het ongeval total loss verklaard en is door een berger Hamstra uit Tynaarlo geborgen.

Foto’s: H.Huizinga © Compact Media

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *