112 Kort: Kleine brand in school Assen

Assen- Maandagmorgen om 09.11 uur werd de brandweer van Assen gealarmeerd voor een brandmelding op een basisschool in Assen. De brandweer rukte daarop met 3 voertuigen uit. De onderwijzers van de school hadden alle jeugdige leerlingen reeds veilig naar het schoolplein gebracht.

Ter plaatse bleek er in een noodlokaal van een basischool brand te zijn ontstaan in een straalkacheltje. De brandweer heeft het brandje geblust en het pand geventileerd. De motoragent trok veel bekijks bij het jeugdige publiek.

Foto’s P.Koene © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *