Kar met hooibalen tegen woning aangereden.

Bakkeveen – Dinsdagmiddag omstreeks kwart voor 4 is een oplegger van een tractor met circa 12 balen hooi van ongeveer 400 kilo per stuk tegen een woning aangereden op de Duerswaldmerwei in Bakkeveen. De bewoners waren op het moment dat het ongeluk gebeurde niet thuis. De kar is via de stoeprand en hek tegen de woning tot stilstand gekomen.

Het vermoeden is dat een deel van de trekhaak is gebroken en dat daardoor de kar los is geraakt. De Verkeers Ongevallen Analyse van de politie Fryslan is ter plaatse geweest om onderzoek te doen na de toedracht van het ongeval. Het betrokken loonbedrijf heeft zelf de kar weggetrokken en de balen hooi weer opgeruimd.

Foto’s: Peter Haan © Compact Media

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *