Ongeval als gevolg van voorrangsfout in Zeijen

Zeijen- woensdagmiddag werd de brandweer van Vries gealarmeerd voor een ongeval op de hoofdstraat in Zeijen. Hier waren twee voertuigen als gevolg van een voorrangsfout met elkaar in aanraking gekomen. Doordat er op de Zeijerstroeten wegwerkzaamheden plaatsvinden wordt het verkeer naar Zeijen omgeleid via de Oosterweg. Deze komt midden in Zeijen uit op de Hoofdstraat.
De BMW heeft op deze kruising de van rechts komende Honda niet gezien met als gevolg de aanrijding. De Hoofdstraat is geen voorrangsweg en het verkeer komende van rechts heeft hier dan ook voorrang. De dame uit de Honda is voor controle overgebracht naar het Wilhelmina Ziekenhuis in Assen.
De Brandweer van Vries heeft na het VOA onderzoek de weg gereinigd. Berger Dorenbos heeft beide voertuigen afgesleept.

Foto’s H.Huizinga © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *