Twee gewonden bij verkeersongeval

Marum – Bij een verkeersongeval vanmiddag om 13:30 uur op de Kruisweg en de Tolhuisstraat zijn twee personen gewond geraakt. Naast de brandweer van Marum werden ook drie ambulance’s gealarmeerd evenals het Mobiel Medisch Team. De inzittenden konden door de hulpdiensten snel worden bevrijd, waarna bleek dat de hulp van het MMT niet meer noodzakelijk was. Over de oorzaak van het ongeval is niks bekend. De twee slachtofers zijn met onbekend letsel overgebracht naar Nij Smellinghe in Drachten. De politie en verkeersongevallen analyse van Groningen doen onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Beide auto’s raakte zwaar beschadigd en zijn afgesleept door een berger.

Foto’s R. Notenbomer 112 Marum

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt