Snackbar in brand te Oostewolde.

Oosterwolde – Dinsdagavond omstreeks 20:20 uur werd het korps van Oosterwolde gealarmeerd voor een winkelbrand aan t’ Oost in Oosterwolde. Bij aankomst van de brandweer die met twee voertuigen ter plaatse kwam, bleek er rookontwikkeling te zijn in een snackbar. Bij werkzaamheden is nog door onbekende oorzaak brand ontstaan in een oververhitte oven. Het aanwezige personeel heeft met behulp van natte handdoeken het vuur weten te doven. Hierdoor bleef deschade en inzet van de brandweer beperkt. De brandweer heeft een nacontrole uitgevoerd waarna zij terug keerde naar de kazerne.

Foto’s: R.Koene © Compact Media

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *