Eenzijdig verkeersongeval in Assen

Assen- Maandagmiddag werd de brandweer van Assen gealarmeerd voor een eenzijdig verkeersongeval op de Industrieweg. Ter plaatse bleek een Renault Twingo tot stilstand te zijn gekomen tegen een stenen muurtje.
De bestuurder van de Renault is op de Industrieweg mogelijk onwel geworden. Wonderwel raakte bij dit ongeval geen tegenpartij betrokken. De bestuurder was over de tegemoetkomende rijbaan gekomen, vlak langs en boom om vervolgens een
parallelweg te kruisen alvorens tegen het muurtje tot stilstand te komen. Na uitvoerig door het ambulancepersoneel gecontroleerd te zijn kon de bestuurder zelfstandig de auto verlaten. Wel is hij voor verdere controle overgebracht naar het Wilhelmina Ziekenhuis in Assen.
Met vereende krachten werd de auto van het muurtje gehaald om vervolgens door berger Logicx afgesleept te worden.
Foto’s P.Koene & H.Huizinga © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *