112 Kort: Brandweer redt paard in Peize

Peize – Nadat gisteren bekend werd dat het brandweerkorps van Peize mag blijven. Is er een einde gekomen aan de onrust binnen de groep vrijwilliger brandweerlieden die hun eigen leven riskeren voor mens en dier. Gelukkig zag het merendeel van de gemeenteraad dat je de inzet van deze personen juist moet behouden.

Zo kon doormiddel van de hulp van het korps van Peize donderdagmiddag een paard gered worden. Om 14.45 uur kreeg het korps de melding van een dier te water aan de Groningerweg te Peize. Ter plaatse trof men een paard in de sloot aan. Door een goede samenwerking kon het dier snel op het droge worden getrokken.

Foto’s: M. Druppers 112 Eelde

 

 

 

 

 

 

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *