112 Kort: Voorrangsfout leid tot ongeval.

Zevenhuizen – Door het niet verlenen van voorrang op de kruising Veldstreek – Bremerweg in Zevenhuizen (gr) zijn vanmiddag een personenauto en een busje met elkaar in botsing gekomen. De bestuurder van de witte auto wilde op de genoemde kruising rechtdoor, en verleende hierbij geen voorrang aan de voor hem van rechtskomende bestuurder van het busje. Door de aanrijding kwam een van de auto’s tot stilstand in een maisveld. Beide bestuurders zijn door ambulancepersoneel onderzocht, maar vervoer naar een ziekenhuis bleek niet noodzakelijk. De voertuigen die bij de aanrijding zwaar beschadigd raakten, zijn afgesleept door bergingsbedrijf Collewijn.

Romke Notenbomer 112 Marum

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt