Gewonde bij ongeval op N918

Oosterwolde – Vrijdagmiddag omstreeks 17.00 uur werden de politie en ambulance gealarmeerd voor een eenzijdig verkeersongeval op de weperpolder N918. Bij aankomst bleek ter hoogte van de afslag met de N919 van Oosterwolde en Veenhuizen een bestuurder over een middengeleider te zijn gereden. Hierbij werden een paar verkeersborden geraakt, waardoor het voertuig forse schade op liep. De ambulance personeel heeft de gewonde verzorgt en vervoerd naar het ziekenhuis. Het is onbekend met welk letsel. De auto is door berger Broekhuizen uit Donkerbroek geborgen.

Foto’s: E. Faber © Compact Media

 

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *