Dodelijk slachtoffer bij verkeersongeval Dwingeloo (Fotoupdate!!)

Westerveld – Even voor 18:00 uur werd er op de Boterveen in Dwingeloo een verkeersongeval gemeld, waarbij twee voertuigen waren betrokken. Het ongeval gebeurde ter hoogte van de kruizing van de Tolweg en de Leggeloo. Hierbij viel een dodelijk slachtoffer te betreuren en vielen er 5 gewonden. De rode personenauto die vanuit de richting van Leggeloo kwam heeft de andere bestuurder in de flank geraakt, waarna beide voertuigen in een naast gelegensloot belandde.

Het mobiel medisch team heeft samen met het ambulance personeel de gewonden verzorgt. De verkeersongevallen analyse doet onderzoek naar de preciese oorzaak van het ongeval. De gewonden zijn alle met onbekend letsel afgevoerd naar diverse ziekenhuizen in de omgeving

Foto’s: R. Koene, P.Koene & H.Huizinga © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

Update:

Een 73-jarige vrouw uit Assen is om het leven gekomen. In de auto zaten nog twee passagiers. De 23-jarige bestuurder van de andere auto, een man uit Diever, had waarschijnlijk geen voorrang verleend. In zijn auto zaten meerdere personen.

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *