Verkeersongeval A28 ter hoogte van Pesse.

Pesse – Bij een ongeval maandagmorgen om 08.50 uur op de A28 is een automobilist gewond geraakt. Ter hoogte van de oprit bij Pesse had er een eenzijdig verkeersongeval plaats gevonden. De bestuurder die vanuit de richting van Hoogeveen naar Assen reed, verloor door nog onbekende oorzaak de macht over zijn voertuig waarna hij over de kop sloeg en naast de rijbaan belandde. De brandweerkorpsen van Ruinen en Hoogeveen kwamen ter plaatse en konden samen met het ambulance personeel de bestuurder bevrijden. Het slachtoffer is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. De gealarmeerd MMT hoefde niet in actie te komen.

De snelweg A28 is ten tijden van het onderzoek door de Verkeersongevallen analyse van Drenthe en de berging van het voertuig tijdelijke afgesloten geweest voor het verkeer.

Foto’s : R.Koene © Compact Media

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt