112 Kort: Gaslekkage door graafwerkzaamheden.

NORG – Vrijdagmorgen om 10:30 uur werden de brandweerposten van Norg en Roden gealarmeerd voor een gaslekkage of vreemde lucht aan de Pompstraat in Norg. Binnen enkele minuten rukte de Norger tankautospuit uit naar de plaats des onheils. Aangekomen in de Pompstraat bleek een bewoner een gasleiding te hebben beschadigd tijdens graafwerkzaamheden, waardoor een lekkage was ontstaan. De brandweer van Norg heeft de omgeving veilig gesteld, waarna enkele tijd later medewerkers van Enexis het euvel konden verhelpen. De Roder brandweer hoefde niet in actie te komen. Er raakte niemand gewond.

Foto’s: Erika Poelman (www.brandweernorg.nl)

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt