112 Kort:Kleine buitenbrand in Assen

Assen- Maandagavond werd de Asser brandweer gealarmeerd voor een buitenbrand aan de Zeilmakersstraat in Assen. Omdat het niet duidelijk was hoe groot de brand was werd er met twee voertuigen uitgerukt.

Ter plaatse woedde de brand in een bult met bladeren, omwonenden waren voor aankomst al begonnen met het blussen door middel van emmers water. De brandweer heeft bij aankomst de brand geblust en de bladeren uit elkaar getrokken.

Vervolgens keerde men weer terug naar de kazerne.

Foto’s: P.Koene © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *