Modelbouwbeurs in Lingen (D)

Lingen (D) – Afgelopen zondag vond in Gasthof Schotte in Lingen wederom de jaarlijkse modelbouwbeurs van de Modellbau-Freunde-Lingen plaats. Een van onze fotografen is eveneens modelbouwer en was voor het derde achtereenvolgende jaar uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn. Bij zijn bezoek werden ook onderstaande foto’s genomen.

De kleine maar zeer gezellige beurs vind over het algemeen ieder jaar plaats op de eerste zondag van de maand november. Ook dit jaar werd de beurs bezocht door vele modelbouwgeinteresseerden uit Lingen en omgeving. De verloting en de taart vonden dan ook gretig aftrek bij zowel exposanten als bezoekers.

In het weekend van 14 en 15 januari vind er wederom een modelbouwbeurs plaats in Lingen. Ditmaal gaat het om de Emslandmodellbau in de Emslandhallen in Lingen, een beurs met modelbouw in alle facetten. Zo word er aandacht besteed aan de radiografische modelbouw, modelspoor en plasticmodelbouw. Eveneens zijn er vele handelaren aanwezig.

Foto’s: P.Koene © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *