Ontheffing voor ambulances voor de busbaan.

Den Haag – De motie van kamerlid Andre Elissen van de PVV om ambulances ontheffingen te geven voor parkeren en het rijden over de busbaan is vandaag door de Tweede Kamer aangenomen. De Partij voor de Vrijheid vond het belachelijk dat in sommige provincie’s ambulancechauffeurs van de ambulances niet de busbaan mogen gebruiken.

Een meerderheid van de kamer steunde de motie, zodat de wegenverkeerswet wordt aangepast. De nieuwe wet is van toepassing op alle ambulance vervoer zowel spoed als geen spoed. De reden hiervan is dat de ontheffing voor een betere ambulancespreiding kan zorgen, maar ook voor een comfortabeler vervoer van patienten.

Bron. Partij voor de Vrijheid

Foto: Archief Compact Media.

 

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt