Politie op zoek naar daders van openlijke geweldpleging.

Groningen – De politie zoekt getuigen van een op dinsdag 5 juli gepleegde openlijke geweldpleging. Tussen 04.00 en 05.00 uur werden drie in Groningen wonende jongedames, 20, 21 en 23 jaar oud, zonder enige reden belaagd en mishandeld in de Peperstraat door 4 à 5 onbekende meiden.

De daders schopten en sloegen de slachtoffers en trapten tegen de fiets van 1 van hen. Het trio moest door voorbijgangers worden ontzet. De politie toont hieronder foto’s van de daders van de openlijke geweldpleging.

Kent u 1 van de daders, was u getuige van deze mishandelingen en heeft u de politie nog niet gesproken, bel dan met 0900-8844 of anoniem via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem)

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *