A32 gestremd door ongeval (Update 17.00)

Peperga- Maandagmiddag werd de brandweer van Wolvega gealarmeerd voor een ongeval op de A32 ter hoogte van Peperga.
Ter plaatse bleek dat er een ongeval had plaatsgevonden tussen een vrachtwagen en een personenvoertuig. De chauffeur van de vrachtwagen afkomstig uit T’ Zand ( NH) had de auto achterop geraakt. Hierdoor werd de auto tegen de midden geleider gelanceerd. De inzittenden een man en vrouw zijn door de brandweer en ambulancepersoneel uit het wrak gehaald en overgebracht naar het ziekenhuis.  Volgens berichten ter plaatse reed de personenauto met een lage snelheid over de snelweg en kon de vrachtwagencombinatie het voertuig niet meer ontwijken.
De A32 is geruime tijd gestremd geweest voor het verkeer.

Publicatie’s:

Verkeersinformatiedienst

Telegraaf

Omrop Fryslan

Foto’s R.Koene © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

6 thoughts on “A32 gestremd door ongeval (Update 17.00)

 • 19 november, 2011 at 15:49
  Permalink

  Om alle verhalen uit de wereld te helpen doe ik nu even mijn eigen verhaal.

  Inderdaad was ik op zoek naar mijn zonnebril, nadat ik mijn zonnebril op had gezet en weer voor me keek, Zag ik tot grote verbaasing, die auto stil staan op de rijbaan, waardoor ik met man en macht geprobeerd heb om de vrachtwagen over de vluchtstrook te trekken, Ik remde met alle kracht die ik had, maar een vrachtwagen staat niet zo maar stil, op het moment dat ik die auto reed was mijn snelheid al lager dan dat ik reed, Hellaas is het mij niet gelukt, om de auto te ontwijken.

  (Ik hoop zo dat ik de andere verhalen die er rond gaan, uit de wereld het geholpen)

  De politie doet nu verdere onderzoek naar de personen auto,
  !

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *