Melding persoon te water aan de Gorredijksterweg in Jubbega.

Jubbega – Woensdagavond om 21:00 uur werd het korps van Jubbega en de duikploeg van Leeuwarden gealarmeerd voor een persoon te water op de N392 Gorredijksterweg in Jubbega. Op de weg van Jubbega naar Gorredijk bleek bij aankomst een fiets te zijn gevonden naast het fietspad. De brandweer heeft samen met de politie het gebied afgezocht naar de desbetreffende eigenaar die eventueel in een sloot zou kunnen zijn beland.

Na een lange zoektocht werd ter hoogte van de rotonde Loevestein niks gevonden er bestaat de kans dat de persoon vermoedelijk een vrouw is meegenomen door een auto. Dit is niet bevestigd. De eigenaar van de fiet is dan ook nog niet bekend bij Politie. De politie heeft de fiets meegenomen.

Foto’s: R.Koene © Compact Media

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt