Kleine brand bij het GGZ in Assen

Assen- Zondagmorgen werd de Asser brandweer om 11.38 uur gealarmeerd voor een gebouwbrand op het GGZ terrein in Assen.

Tijdens het aanrijden werd er door de meldkamer in Drachten al opgeschaald naar middelbrand, mogelijk omdat het een brand betrof in een zogenaamd bijzonder object. Er bleek namelijk een matras in brand te staan op een gesloten afdeling op het GGZ terrein.

De brandweer heeft het matras geblust en naar buiten gedragen. De hoogwerker is nog wel ter plaatse geweest maar keerde al snel weer terug naar de kazerne. Ook kwam er een ambulance ter plaatse, mogelijk om de bewoner te controleren.

Foto’s P.Koene © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *