Ravage op de A28

Assen – Op maandagavond om 17.40 uur heeft er een verkeersongeval plaatsgevonden op de A28 te Hooghalen. Bij aankomst van de brandweer van Assen bleek er een verkeersongeval te hebben plaatsgevonden met meerdere voertuigen. Ook de brandweer van Beilen kwam ter plaatse die voor een eerdere autobrand werd gealarmeerd op de A28 Naast de brandweer kwamen ook diverse ambulance’s ter plaatse. Één van de voertuigen belandde over een naastgelegen sloot. Twee personen raakte bij het ongeval gewond zij zijn met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.

Vier van de zes voertuigen konden hun weg niet meer vervolgen en zijn afgesleept. De A28 is tijdens het incident afgesloten geweest voor het verkeer. De oorzaak van het ongeval is onbekend, de politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Foto’s: P.Koene en H.Huizinga © Compact Media

Publicaties:

Telegraaf

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt