Een frisse duik in het zoute water.

FRIESLAND – Twee 15-jarige studenten van het Bornego College in Heerenveen hopen op een strenge winter in Nederland, zij hebben zich namelijk opgegeven voor het World Servants project. Hiervoor gaan Rianne Schimmel uit Gorredijk en Anna Siet Algra uit Jubbega de komende weken strooizout verkopen voor het goede doel.

De dames zijn daarom aanwezig op de kerstmarkten van Jubbega en Gorredijk om hun goede doel te promoten. Naast de verkoop van strooizout organiseren ze het komende voorjaar ook een zangconcert in Gorredijk.

De twee fanatieke dames zijn tevens nog op zoek naar sponsors voor het Jaarlijkse World Servants Nieuwjaarsduik in Bolsward, waaraan de twee meiden zullen deelnemen. Al zijn ze er nog niet helemaal klaar voor om een frisse duik te nemen. Toch komt de datum steeds dichterbij en willen ze daarom voldoende sponsers hebben.

Met de opbrengsten steunt World Servants een project in de Dominicaanse Republiek. Rianne en Anna zullen hierbij zelf een steentje bijdrage met het opbouwen van huizen voor de lokale bevolking komende zomer.

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *