Mishandeling van bus chauffeur

Groningen • Op dinsdag 11 oktober 2011 tussen 09.50 en 10.00 uur heeft een jongeman een buschauffeur mishandeld in een bus met lijnnummer 6 aan de Wibenaheerd in Groningen. De politie is op zoek naar de identiteit van de verdachte en geeft daarom de video-opnamen van de mishandeling vrij op YouTube.

De bus met lijnnummer 6 stond op moment van de mishandeling stil bij de halte aan de Wibenaheerd in Groningen, dit betreft het beginpunt en ook het eindpunt van lijn 6. De jongeman op de beelden koopt een kaartje van 1,50 en betaalt met 1,60. Omdat de buschauffeur geen 10 eurocent wisselgeld heeft, grist de verdachte 20 eurocent van de desk. Daarop grijpt de chauffeur hem bij de pols. De jongeman reageert hierop direct met twee klappen in het gezicht van de chauffeur.

Weet jij wie de jongeman is op de videobeelden? Neem dan contact op met Regiopolitie Groningen via 0900-8844 (lokaal tarief).

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

One thought on “Mishandeling van bus chauffeur

  • 3 november, 2012 at 13:20
    Permalink

    och is het weer zovér???

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *