Schuur verwoest door brand in Assen

Assen- Maandagmorgen werd er door omwonenden een flinke klap gehoord op de Eekhoornslag in Assen. Toen een van de bewoners ging kijken waar de knal vandaan kwam constateerde men dat er brand war uitgebroken in een schuur en garage.

Ook zag men dat enkele jongens snel de benen namen. Snel werd de brandweer gebeld. Bij aankomst van de brandweer stond de gehele schuur reeds in lichterlaaie. Met behulp van twee hogedrukstralen werd de brand snel geblust waarna de garage en naastgelegen schuur door de brandweer werden gecontroleerd. De aanwezige politie heeft voor aankomst van de brandweer nog geprobeerd de bewoners wakker te krijgen. De bewoners waren echter niet thuis.

Na ongeveer 45 minuten kon de brandweer weer terugkeren naar de kazerne. De politie zal onderzoek doen naar de toedracht.

Foto’s: P.Koene © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt