112 Kort: Gewonde bij bedrijfsongeval in Assen

Assen- Dinsdagmiddag omstreeks 17.21 uur werd de Asser brandweer gealarmeerd voor een persoonlijke beknelling aan de Alteveerstraat in Assen. Enkele minuten later werd de melding echter alweer ingetrokken.

Ter plaatse bleek er bij het lossen van een vrachtwagen met bouwmaterialen voor de nieuwe Kolk een ongeval te hebben plaatsgevonden. Een medewerker van het bouwbedrijf was door een omvallende lading in de container bekneld geraakt. Echter kon het slachtoffer snel bevrijdt worden waardoor de inzet van de brandweer niet nodig was.

Het slachtoffer is door het ambulancepersoneel overgebracht naar het Wilhelmina Ziekenhuis in Assen. De arbeidsinspectie zal het ongeval onderzoeken.

Foto’s P.Koene © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *