112 Kort: Woningbrand aan de Tuinbouwstraat in Groningen.

Groningen – Dinsdagavond om 19.15 uur werd er een brandgerucht gemeld aan de Tuinbouwstraat in Groningen. Als snel bleek er daadwerkelijk brand te woeden in een woning. De brandweer van Groningen van de post Vinkhuizen trof bij aankomst geen bewoners meer aanwezig in het studentenpand. Deze hebben zichzelf in veiligheid kunnen brengen.

De brand die plaatsvond in een prullenbak in één van de vertrekken zorgde voor veel opschudding aangezien dit gepaard ging met hevige rookontwikkeling. De brand was echter snel onder controle. Een van de bewoners is uit voorzorg door het ambulance personeel gecontroleerd. Nadat de woning was geventileerd mochten de bewoners weer hun woning betreden.

Foto’s: M.Druppers © Compact Media / 112 Eelde

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *