Hond mogelijk vergiftigd.

Eelde – Maandagmiddag is de hond van mensen uit Eelde plotseling overleden, mogelijk na het eten van gif. De hond werd uitgelaten op het fiets- en voetpad langs de Kerkhoflaan in Eelde. De hond vond in de berm een bot. Thuis aangekomen werd het dier erg ziek. Een bezoek aan een dierenarts mocht niet meer baten. Het dier overleed. Volgens de dierenarts is de kans groot dat dit te wijten is aan het eten van gif, mogelijk strychnine. Het bot dat in eerste instantie in de sloot was gegooid is later weer opgehaald. Onderzocht wordt waar de hond precies aan is overleden. De politie waarschuwt eigenaars van honden en katten voorzichtige en oplettend te zijn bij het uitlaten van hun dieren in de omgeving van de Kerkhoflaan.

Heeft u wat opvallends gezien, dat eventueel te maken kan hebben met de dood van de hond dan kunt u contact opnemen met de politie op nummer 0800 8844.

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *