Automobilist verongelukt in Drijber (Fotoupdate)

Drijber – Woensdagavond is een automobilist uit Dwingeloo om het leven gekomen bij een eenzijdig verkeersongeval op het Binnenveld in Drijber. De bestuurder is vermoedelijk door een te hoge snelheid, de macht over zijn voertuig verloren en in de berm beland. Na een stuurcorrectie is hij tegen een boom gebotst. Het slachtoffer overleed ter plaatse aan zijn verwondingen. De brandweer van Westerbork kwam ter plaatse maar hoefde echter niet meer in actie te komen.

De gealarmeerde MMT werd gecanceld, In verband met een dit ongeval en het ongeval wat er op volgde is het BOT van de brandweer gealarmeerd ter ondersteuning voor beide ongevallen en meerdere korpsen.

Politiebericht:

Op Het Binnenveen in Drijber botste tegen 17.20 uur een 19-jarige jongen uit Dwingeloo met zeer hoge snelheid met een auto tegen een boom. De auto werd totaal vernield. De zwaar gewonde bestuurder, die alleen in de auto zat, overleed korte tijd later aan zijn verwondingen.

Foto’s: P.Koene en H. Huizinga © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *