Lichtgewonde bij verkeersongeval te Elsloo (Politiebericht)

Elsloo – Bij een verkeersongeval op de kruizing van de Butenweg met de Eikenhorst en De Riete in Esloo is op maandagavond om 16.45 een vrouw lichtgewond geraakt. De brandweer van Oldeberkoop werd gealarmeerd voor de aanrijding. De bestuurder vanuit de richting van de Eikenhorst wilde de Butenweg opgaan maar zag vermoedelijk een van rechtskomende bestuurster over het hoofd. De man raakte hierbij van de weg en belandde in een sloot. De vrouw belandde op de kruizing tegen een ANWB paal. De vrouw is met lichte maar onbekend letsel overgebracht naar het Tjongerschans in Heerenveen. De man is door het ambulance personeel onderzocht maar hoefde niet mee.

Beide voertuigen zijn afgesleept door berger Broekhuizen uit Donkerbroek.

Politiebericht:

ELSLOO – De politie heeft maandagmiddag op de kruising van de Eikenhorst met de Butenweg een aanrijding afgehandeld, waarbij een 20-jarige automobilist uit Boijl gewond raakte. Een 74-jarige automobilist uit Steggerda stak de kruising over en zag daarbij de 20-jarige automobilist over het hoofd. De 74-jarige bestuurder had hem voorrang moeten geven. Ondanks krachtig remmen kon een aanrijding niet meer worden voorkomen. De bestuurder uit Boijl raakte gewond aan zijn schouder en werd per ambulance overgebracht naar
het ziekenhuis in Heerenveen. De 73-jarige man kon ter plaatse aan zijn verwondingen worden behandeld.

Tekst en Foto’s: R.Koene © Compact Media

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *