Stop het geweld tegen hulpverleners.

Nederland – Elk jaar neemt het geweld tegen hulpverleners toe, en worden de de incidenten steeds heftiger. Het gehele jaar staan onze hulpverleners voor ons klaar, waarvan een grote groep zelf vrijwilligers zijn die iets willen betekenen voor de maatschappij. Echter zijn er binnen onze bevolking een groep personen die hier niet bij stil staan. En hun agressie uiten naar de hulpverleners.

De hulpverleners van Nederland zijn het dan ook meer als zat. Het is de verantwoordelijkheid van ons allemaal dat onze hulpverleners ongestoord hun werk kunnen doen. Daarom “Handen af von onze Hulpverleners. De overheid heeft besloten strenger te gaan straffen bij geweld tegen hulpverleners. Dit betekend dat daders hogere geldboete’s krijgen enbinnen enkele dagen voor de rechter komen waarbij ze direct hun straffen kunnen uitzitten of uitvoeren.

Stichting Sire wil mensen in beweging brengen. Laat zien dat jij vindt dat hulpverleners met respect behandeld moeten worden.
Laat je stem horen en teken de Conventie van Nederland.

Inmiddels hebben meer als 45.000 mensen de conventie al getekend. Sluit je aan en laat zien dat u ook tegen geweld  tegen hulpverleners.

Wij van Compact Media hebben ook al de conventie ondertekend!!

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *