Twee gewonden bij verkeersongeval in De Punt (Fotoupdate)

De Punt – Woensdagmiddag heeft er rond 16.40 uur een verkeersongeval plaatsgevonden op de kruizing van de Groningerstraat met de Norgerweg bij De Punt. Bij aankomst van de brandweer van Eelde bleken door nog onbekende oorzaak drie voertuigen bij de aanrijding te zijn betrokken. De gealarmeerde MMT hoefde echter niet in actie te komen aangezien de verwondingen van de slachtoffer bleek mee te vallen.

De zwangere vrouw die  bij het ongeval betrokken was is voor zover bekend uit voorzorg overgebracht naar het ziekenhuis. De man van de blauwe Suzuki had glas scherven in zijn hoofd en moest zich onder doktersbehandeling stellen.

De Verkeersongevallen Analyse doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. De voertuigen zijn afgesleept door berger Hamstra uit Tynaarlo.

Foto’s: P.Koene en H. Huizinga © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *