Man gewond in Grolloo na kappen boom

Grolloo- Rond tien uur kreeg de Brandweer Rolde een melding van  persoon bekneld aan de Soartendijk in Grolloo. ter plaatse bleek daar niets loos te zijn , maar het ging om een zijweg in het  Tweede Dillingveen, een natuurgebied.
 
Aldaar troffen de hulpdiensten een inwoner uit Grolloo aan die bekneld was geraakt onder een boom die hij zo juist had afgezaagd. door hulpgeroep werd een toevallige passeerden sporter atend gemaakt  op de benarde positie van de man.
Daar het zich ernstig liet aanzien werd ook het MMT ingeschakeld en werd het hulpverlening’s voertuig van brandweer Assen opgeroepen. Deze hoefde echter niet in actie te komen.
 
Omdat het ter plaatse behoorlijk moerasachtig is, kon de heli niet dicht bij het slachtoffer landen en werden de artsen door middel van een luchtsprong afgezet, wat een nat pak opleverde voor de artsen. De heli stond ruim 500 meter verderop op een zandpad. 
 
Het slachtoffer is met onbekende verwondingen meegenomen naar het Wilhelmina Ziekenhuis in Assen.
Foto’s: H.van Oost © Van Oost Media

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *