Aanhouding voor bezit alarmpistool

NOORDWOLDE – De politie heeft een 20-jarige automobilist uit Noordwolde aangehouden op verdenking van verboden wapenbezit. Een surveillerende agent reed donderdagmiddag over de Geldering en zag dat vanuit de auto vuurwerk naar buiten werd gegooid. De bestuurder kreeg een stopteken.

Na onderzoek bleek dat het niet om vuurwerk ging. De 20-jarige was namelijk in het bezit van een alarmpistool en schoot daarmee. Het pistool werd in beslag genomen en de man werd aangehouden. Na verhoor werd tegen hem proces-verbaal opgemaakt. Vervolgens mocht hij het bureau weer verlaten.

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *