Deel van attractie beland op persoon in Assen (Fotoupdate)

Assen – Vrijdagavond om 22:00 uur heeft er een incident plaatsgevonden op het Koopmansplein in Assen. De brandweer van Assen en het Mobiel Medisch Team werden hiervoor gealarmeerd. Op het Koopmansplein staat in verband met de feestdagen een attractie. Een deel van deze attractie waaraan lichtjes waren gemonteerd is door nog onbekende redenen naar beneden gekomen.

Het object belandde hierbij op een man waarbij medische hulp noodzakelijk was. Hij is door de brandweer in samenwerking met het MMT en het ambulance personeel behandeld. De man is met onbekend letsel onder begeleiding van de MMT arts overgebracht naar het ziekenhuis. De hoogwerker van de brandweer van Assen heeft zich tevens bezig gehouden met eventueel andere loshangende delen.

Politiebericht:

ASSEN – Tijdens het afbreken van een ‘kerstattractie’ op het Koopmansplein raakte vrijdagavond een 39-jarige Assenaar gewond. De man die boven op een kermisattractie stond, kreeg plotseling een ijzeren plaat op zich. Met behulp van het mobiel medisch team werd de man met onbekend letsel overgebracht naar het UMCG. De politie schakelde de arbeidsinspectie in.

Foto’s: H.Huizinga © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *