Schoorsteenbrand aan de Hoogeveenseweg in Bruntinge

Bruntinge- Zaterdagavond werd de brandweer van Beilen op 19.19 uur gealarmeerd voor een woningbrand in Bruntinge. Enkele ogenblikken later werd duidelijk dat de brandweer van Westerbork reeds onderweg was vanuit Zwiggelte. Hierop werd de brandweer van Beilen geannuleerd. De ladderwagen van brandweer Emmen en de schuimblusser van Emmen werden ter assistentie opgeroepen omdat het een rietgedekte boerderij betrof.
Ter plaatse aangekomen was er aan de buitenzijde van de woning niet veel te zien. Binnen bleek echter wel wat aan de hand te zijn. De woning werd betreden met twee hogedrukstralen en ook werd de watertoevoer aangelegd. De opgeroepen ladderwagen kon echter onverrichter zake weer naar Emmen.
De brandweer constateerde dat er in de woning een balk brandde en heeft deze geblust.
Foto’s: P.Koene & H.Huizinga © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *