112 Kort: Stormschade in Assen

Assen- Dinsdagmiddag werd de brandweer van Assen gealarmeerd voor een melding van stormschade aan de A28 ter hoogte van de oprit Assen-Noord. Bij aankomst van de brandweer bleek er van een reclamezuil langs de snelweg een doek los te zijn gescheurd. Als deze door de harde wind in zijn geheel los zou komen bestond de mogelijkheid dat deze over de A 28 zou waaien met alle gevolgen van dien.

Helaas was het voor de brandweer niet mogelijk om met de hoogwerker bij de stellage te komen. Hierdoor werd met de gemeentemedewerkers met een boomzaag de resterende elastieken doorgesneden waarna men allen weer terug kon keren.

Foto’s: P.Koene © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *