Dak eraf bij bouwbedrijf in Oosterwolde

Oosterwolde – De storm die van donderdagmorgen over Nederland trok heeft ook schade aangericht in Oosterwolde en omgeving. Eerder vannacht sneuvelde er een boom aan de Haulerdiek in Haule en omstreeks 07.15 uur werd de brandweer van Oosterwolde gealarmeerd voor een stormschade aan de Ploeggang. Bij aankomst bleek bij bouwbedrijf Buiteveld het dak van de werkplaats te zijn afgewaaid.

De stalen dakplaten hingen los of lagen naast het gebouw. Ook het isolatiemateriaal waaide alle kanten op en lag verspreid over de weg en bij andere bedrijven. Het bedrijf heeft de ravage opgeruimd en het dak verstevigd. De gemeente heeft uit voorzorg op verzoek van de brandweer de weg afgesloten voor verkeer.

Foto’s: R. Koene © Compact Media

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Om reacties te plaatsen moet u eerst inloggen.

 

 

 

 

meer informatie

 

inloggen/ registreren

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *