Eenzijdig verkeersongeval in Gieten

Gieten- Rond half twaalf werden de hulpdiensten opgeroepen voor een ongeval op de Bonnerdijk-Tangerdijk in Gieten.
Ter plaatse was het een eenzijdig ongeval en betrof het een stevige terreinwagen. Deze auto is waarschijnlijk het geluk geweest van de vrouwelijke bestuurster die slechts klaagde over een pijnlijke knie. Voor de zekerheid werd ze toch even onderzocht door het aanwezige
ambulance personeel.
Over de oorzaak kon de politie nog niets zeggen, de VOA stelt een onderzoek in naar de toedracht. De auto kan als totall los worden beschouwd. Gezien de sporen en achtergelaten onderdelen is zij eerst links in de berm gekomen toen rechts tegen een boom gereden om vervolgens aan de linker kant tegen een boom tot stilstand te komen.
Foto’s H.van Oost © Van Oost Media

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *