Verkeersongeval aan de Noordenveldweg in Donderen (Video)

Noordenveld – Donderdagmiddag om 15.25 uur werd er op de kruising van de Noordenveldweg met de Norgerweg in Donderen een verkeersongeval gemeld. De brandweer van Vries werd gealarmeerd voor hun een niet onbekende lacatie. Ter plaatse bleek er een aanrijding plaats te hebben gevonden tussen een personenauto en een vrachtwagen.

Het ongeval is vermoedelijk ontstaan door een voorrangsfout, waarbij de vrachtwagen bestuurder van de personenauto over het hoofd heeft gezien. Alle inzittenden konden zelfstandig of na hulp van de hulpdiensten veilig hun voertuigen verlaten.

Zowel de bestuurder als bijrijder van de auto zijn door het aanwezige ambulance personeel gecontrolleerd. Hierbij werd de vrouw met lichte verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. De verkeersongevallen analyse van de Politie Drenthe doet onderzoek naar de toedracht.

Foto’s: P.Koene en H.Huizinga © Compact Media

Video: M.Druppers © 112eelde.nl

Voor de video klik hier

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *