112 Kort: Schoorsteenbrand en vreemde lucht in Assen

Assen- Maandagavond werd de brandweer van Assen gealarmeerd voor een schoorsteenbrand aan de Podzelhamel in Assen. Hier zou een schoorsteenbrand woeden. Bij aankomst van de brandweer werd er echter van buiten niets waargenomen.

De achterburen van de woning hadsden de brandweer gebeld omdat deze vlammen uit de schoorsteen waarnamen. Bij aankomst van de brandweer was deze echter al gedoofd. De brandweer heeft de woning gecontroleerd en de bewoners hebben een stookverbod ontvangen. Dit houdt in dat men de open haard niet mag gebruiken totdat deze door een erkend bedrijf is geveegd.

Hierna keerde de brandweer weer terug naar de kazerne.

Enkele ogenblikken na terugkomst kon men wederom uitrukken. Ditmaal werd er aan de Gouwe een vreemde lucht opgemerkt.

De bewoonster van het pand werd door de brandweer opgevangen en in de brandweerwagen door ambulancepersoneel gecontroleerd. Zij hoefde echter niet mee naar het ziekenhuis. De brandweer heeft de woning gecontroleerd maar heeft bij de metingen geen verdachte waarden gemeten.

Nadat de bewoonster weer haar huis kon betreden keerde ook de brandweer weer terug.

Foto’s P.Koene& H.Huizinga © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt