Persoon bekneld aan de Veldweg in Peest

Peest – Woensdagmorgen om 10.45 uur werden de korpsen van Norg, Vries en Assen gealarmeerd voor een beknelling van een persoon bij een handelsonderneming aan de Veldweg in het Drentse Peest. Volgens de melding zou het gaan om een bedelving of instorting, waarbij een slachtoffer bekneld is geraakt.

Enkele minuten later werd de melding voor de brandweerkorpsen al weer ingetrokken omdat het slachtoffer was bevrijd. Het Mobiel Medisch Team vloog wel door om hulp te verlenen aan het slachtoffer. Over de oorzaak en de verwondingen van de persoon is nog niets bekend. De arbeidsinspectie gaat vermoedelijk onderzoek doen na de toedracht van het bedrijfsongeval.

Foto’s M.Druppers © Compact Media / 112 Eelde

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *