Man(42) overleden bij De Eendracht tijdens sloop

Appingedam – Bij sloopwerkzaamheden aan de voormalige strokartonfabriek De Eendracht aan de Woldweg in Appingedam is een ernstig bedrijfsongeval gebeurd donderdagmiddag omstreeks 15:33 uur. Daarbij is een onbekende man overleden.

De man was van een dak naar beneden gevallen op een lager gelegen dakwand. Daarbij heeft hij een muur op zich gekregen en was bekneld geraakt. De hulpdiensten konden moeilijk bij de man komen. Rond 20:00 uur constateerde men dat het slachtoffer(42) uit Hengelo overleden was. De brandweer is belast met het bergen van het stoffelijk overschot.
De arbeidsinspectie zal onderzoek doen naar de toedracht van het noodlottige ongeval.
Foto’s: P.Koene & H.Huizinga © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *