Twee gewonden bij verkeersongeval in Tynaarlo

Tynaarlo- Maandagavond werd er om 17.30 uur een verkeersongeval gemeld op de N386, Zuidlaarderweg, in Tynaarlo.

De brandweer van Vries werd voor dit ongeval gealarmeerd evenals enkele ambulances, politie en het MMT. Ter plaatse bleken twee voertuigen met elkaar in aanraking te zijn gekomen. De Peugeot 307 had de intentie om af te slaan en stond dan ook voorgesorteerd, een achteropkomende Citroen C1 kon de auto niet meer ontwijken en schampte de auto. Door de klap raakte beide inzittenden gewond.

Beide vrouwelijke bestuursters zijn door het ambulancepersoneel en de brandweer uit de auto’s bevrijdt. Hiervoor moest van de Peugeot een deur worden verwijderd. Het Mobiel Medisch Team dat met de heli was ingevlogen assisteerde bij de verzorging van de slachtoffers.

Beide slachtoffers zijn overgebracht naar het ziekenhuis. De Verkeersongevallenanalyse heeft het ongeval in kaart gebracht. Berger Hamstra verzorgde de afsleep van de auto’s.

Foto’s P.Koene & H.Huizinga © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *