Grote brand verwoest vier vrachtwagens in Assen

Assen- In de nacht van vrijdag op zaterdag werd de brandweer van Assen omstreeks 05.10 uur gealarmeerd voor een vrachtwagenbrand op de Zadelmakerstraat in Assen. Enkele minuten later werd er opgeschaald naar middel brand en vervolgens grote brand. Hierop werden eveneens de korpsen van Rolde en Zuidlaren gealarmeerd.

Bij aankomst van de brandweer bleken er meerdere vrachtwagens in brand te staan bij een bedrijf dat handel in jonge vrachtwagen occasions. Door de aanwezige politie werd in eerste instantie de pers en publiek op grote afstand gehouden in verband met mogelijk ontploffingsgevaar. Het was op dat moment dan ook niet duidelijk of er zich gevaarlijke stoffen bij de brand bevonden.

De brand had een dusdanige hevigheid dat ook het achterliggende gebouw zware schade opliep. Enkele dagen geleden was er ook al brand vlakbij. De politie zal onderzoek doen naar de toedracht van de brand.

De schade is behoorlijk en loopt in de tonnen. Door de brand zijn er vier vrachtwagens compleet verwoest en heeft een vijfde behoorlijke schade opgelopen.

Foto’s P.Koene & H.Huizinga © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *